<

Blog

Dublex Merdiveni

Dubleks merdiven

                Dublex dairelerin sayısı günümüzde giderek artmaktadır. Dublex dairelerin en belirgin özelliği üst kata içeriden direkt merdiven ile bağlantı sağlamasıdır. Bu durum halk arasında sıklıkla dile getirilmektedir. Dublex dairenin o meşhur merdiveninin dairenin şanına yakışır bir şekilde kaliteli olması gerekmektedir. Dublex merdiveni tasarımı dairenin genel atmosferine uygun olmalıdır. Dublex daire merdiveni sizin belirlediğiniz formda yükselmeli ve hane halkının kolay bir şekilde kullanabilmesi amacına hizmet etmesi gerekmektedir.

                Dublex merdiveni hane halkının ve misafirlerin pratik ve yorulmadan üst kata çıkabilmesine imkan verecek bir tasarıma sahip olmasını gerektirmektedir. Basamaklar arasındaki mesafe bu duruma uygun bir şekilde ayarlanmalıdır. Dublex merdiveni ahşabın dairenizi en güzel şekilde temsil edeceği detayları üzerinde bulundurduğu bir tercih olmalıdır.

                Dublex merdiveni sadece basamaklardan ibaret değildir. Merdivenin tüm görüntüsü birbiriyle ahenkli bir görüntü ortaya koymalıdır. Uzun yıllar yıpranmayacak ve formundan bir şey kaybetmeyecek olan dublex merdiveni ile hayalinizdeki atmosferi daireniz içerisinde yakalayabilirsiniz. Profesyonel bir tasarım ve kalitenin buluşması ile evinize yeni bir hava kazandırabilirsiniz.

 

Dubleks Merdiven

Dubleks merdivenler, çok katlı evler için ihtiyaç niteliğinde olan bir dekorasyon parçasıdır. Oldukça kompleks bir yapıya sahip olabilirler. Buna yönelik olarak tasarım şekilleri modelden modele farklılık göstermektedir. Dolayısıyla iç merdiven kategorisinde oldukça çeşitli şekillerde sınıflandırılmışlardır. Ahşap merdiven, döner merdiven, klasik merdiven gibi…

Dubleks yapıya sahip olan evlerde dikkat çeken ilk dekorasyon ürünü merdiven olmaktadır. Tasarımının ev ile uyumlu olması, kaliteli malzeme kullanılması önem taşıyan ilk unsurlardan olmaktadır.  Merdiven denilince akla ilk olarak klasik modeller gelse de oldukça ilgi çekici tasarıma sahip merdiven modelleri de mevcuttur. Öncelikle ham maddesi kaliteli olan merdivenler tercih edilmeli, ardından görsellik kriterleri de ölçüt kabul edilerek doğru bir seçim yapılmalıdır. Ev, dekorasyonuna uyum sağlayan dubleks merdiven olumlu bir atmosfer oluşturacaktır.

 

ahşap merdiven, dublex merdiveni, daralan merdiven, döner merdiven, yanaklı merdiven, villa merdiveni

ahşap merdiven, dublex merdiveni, daralan merdiven, döner merdiven, yanaklı merdiven, villa merdiveni, güven ahşap, güven ahşap merdiven, ahşap merdiven, ev içi ahşap merdiven, dublex ahşap merdiven, dublex merdiven, dubleks ahşap merdiven, villa içi merdiven, villa merdiveni, villa ahşap merdiven, ahşap döner merdiven, döner merdiven, yanaklı merdiven, yanaklı ahşap merdiven, dar alan merdiven, daralan ahşap merdiven, iş yeri ahşap merdiven, modern merdiven, modern ahşap merdiven, istanbul ahşap merdiven, izmir ahşap merdiven, antalya ahşap merdiven, bodrum ahşap merdiven, yalova ahşap merdiven